Kokouksista juhliin

Jos kaipaatte kokoukseenne perinteisen kokoustilan ja luokkahuoneen tilalle inspiroivampaa miljöötä, asiakastilaisuuteenne unohtumattomia puitteita tai henkilöstöjuhlaanne omannäköistä tunnelmaa, herkullisia tarjottavia unohtamatta, olemme teille juuri sopiva paikka. Tilamme tarjoavat uniikit ja ihanteelliset puitteet niin yrityksen juhliin, pikkujouluihin kuin erilaisiin kokouksiin ja kehittämispäiviinkin. Pieni happihyppely tai ideariihi kesken kokouspäivän Kukkolan tilan miljöössä antaa kummasti virtaa kokouspäivään. Sään salliessa ulkotilat mahdollistavat erilaisten kehittämispäivien ryhmätyöskentelyt luovassa miljöössä. 

Tule tustustumaan tiloihimme paikan päällä tai ota yhteyttä toimiston Julliin, niin tehdään tilaisuudestanne juuri teidän näköinen.

BBQ-Kota-3

virkistäviin Tyhy ja Tyky-päiviin

ulkona tai sisällä

Kukkolan tilalta, luonnonhelmasta löytyvä kota ja sen ympäristö tarjoavat mainiot puitteet erilaisiin virkistyspäiviin sekä tyky- ja tyhypäiviiin. Kauttamme saat tilattua koko paketin ruokailuista aktiviteetteihin. Riippumatta siitä mitä porukkanne kaipaa, onpa se sitten rentouttavaa sointukylpyä, kevyttä ulkoliikuntaa, kättentaitoja tai ihan vaikka vaan yhdessäoloa tulen äärellä, me yhteistyökumppaneidemme avulla toteutamme sen.

Meille on helppo saapua, tulitpa sitten autolla, pyörällä tai bussilla. Pihassamme parkkeeraat maksutta.

• Monipuoliset tilat jopa 80 hengen tilaisuuksiin
• Catering ja pitopalvelut yritysten omiin tiloihin
• 
Räätälöidyt yritysjuhlat paketteina

Liikkuva Catering yrityksille

Kauttamme järjestyy monipuoliset catering palvelut yrityksille. Ennakkoon tilattuna saatte kauttamme herkulliset ruuat yhteisiin lounashetkiin tai vaikkapa työporukan palaveriin, paikan päälle toimitettuna. Onpa mielessänne suuret yritysjuhlat tai oman tiimin saunailta, niin meiltä saatte intohimolla valmistetut maukkaat tarjottavat.

bbq karelia

meistä

BBQ Karelia on kahden Rantakylän rääpäleen unelma vietynä käytäntöön. Unelma ei toteutunut 2000 luvun alussa Espanjan rannikoilla, vaan perheellisinä keski-ikäisinä Kukkolan tilalla, Joensuun Karhunmäessä. Oy perustettiin maaliskuussa ja todettiin, että ”nyt tai ei koskaan”. Ylimääräiset harrastukset kuten nukkuminen karsittiin kalenterista ja lähdettiin perheiden tukemana silmät kiiluen savustamaan kylän mureinta lihaa. Eipä tienneet pojat mihin ryhtyivät.

Kesäkuussa 2021 Kukkolan tilan vanha sikala sai tiloihinsa uudet siat, kun ravintola avattiin savu carte -listan voimin. Tarkoituksena on alusta alkaen ollut, että toimintaa kehitetään jatkuvasti, yhdessä asiakkaiden kanssa ja jo nyt toimintaamme kuuluu ravintolan lisäksi astetta parempaa lounasta loppuviikkoon, pitopalvelu, juhlatila, kokoustila ja kokouspalvelut, tyhy / tyky -päivät, räätälöity catering juhlaan kuin juhlaan, kuten häät, pikkujoulut, syntymäpäivät, yritysjuhlat.