Ravintola

Ravintola toimii sekä tilaus- ja yksityisravintolana että bbq ravintolana.

Seuraa ravintolan aukioloaikoja facebookista.

briket-1

Leppäsavulla kylän mureinta lihaa

Hienostuneeseen aikuiseen makuun

Keittiössämme ei pyöritellä eineksiä, vaan aitoja makuja. Niin salaatit, cole, maissi, maalaissalaatti kuin soosit, majoneesit ja muut tarjottavat syntyvät aina BBQ Karelian omasta keittiöstä, omilla resepteillä. Myös listamme jälkkärit sekä cateringtilaisuuksissa tarjottavat makeat ovat pääosin itse valmistettuja.

Kokkien harmoninen keittiönhallinta yhdistettynä herkkiin ja hienostuneisiin makuhermoihin, takaavat pöytään intohimolla ja BBQ Karelian omalla twistillä viimeisteltyjä makuja. Näistä meillä ei tingitä juhlassa eikä arjessa, ei ravintolassa eikä cateringissä.

• BBQ Karelian omasta savustimesta
• Brisket & ribs 
• Maku edellä

Ravintola

BBQ Karelia on ihka aito BBQ ravintola, joka sijaitsee Kukkolan tilalla Joensuun Karhunmäessä. Meillä pyöräytetään oman smokeryn läpi astetta parempaa barbeque ruokaa niin paikan päällä nautittavaksi, cateringtilaisuuksiin tilattavaksi kuin mukaan haettavaksi.  Pienemmät juhlat hoituvat pöytävarauksella ja isompiin juhliin tila on varattavissa yksityiskäyttöön.

Meiltä saat ennakkotilauksella ruuat niin juhlaan kuin arkeenkin. Toteutamme tarjottavat toiveidenne mukaan kokin kera tai ilman. Voit noutaa tarjottavat itse tai tilata toimituksen meiltä.

Olet tervetullut meille myös vaikka vaan viinilasilliselle, oluelle tai drinkille ystävän kanssa. Pöytävaraukset niin pienille kuin isoillekin seurueille saat soittamalla tai whatsapp viestillä numerosta 044 986 7381 tai messenger viestillä.

BBQ Karelia

Meistä

BBQ Karelia on kahden Rantakylän rääpäleen unelma vietynä käytäntöön. Unelma ei toteutunut 2000 luvun alussa Espanjan rannikoilla, vaan perheellisinä keski-ikäisinä Kukkolan tilalla, Joensuun Karhunmäessä. Oy perustettiin maaliskuussa ja todettiin, että ”nyt tai ei koskaan”. Ylimääräiset harrastukset kuten nukkuminen karsittiin kalenterista ja lähdettiin perheiden tukemana silmät kiiluen savustamaan kylän mureinta lihaa. Eipä tienneet pojat mihin ryhtyivät.

Kesäkuussa 2021 Kukkolan tilan vanha sikala sai tiloihinsa uudet siat, kun ravintola avattiin savu carte -listan voimin. Tarkoituksena on alusta alkaen ollut, että toimintaa kehitetään jatkuvasti, yhdessä asiakkaiden kanssa ja jo nyt toimintaamme kuuluu ravintolan lisäksi, pitopalvelu, juhlatila, kokoustila ja kokouspalvelut, tyhy / tyky -päivät, räätälöity catering juhlaan kuin juhlaan, kuten häät, pikkujoulut, syntymäpäivät, yritysjuhlat.