Juhlapaikka

Kukkolan tila sijaitsee vain 5,5 kilometrin päässä Joensuun torilta. Vanhaan sikalaan rakennettu ravintola ympäristöineen tarjoaa unohtumattomat puitteet juhlaan kuin juhlaan aivan Joensuun keskustan tuntumassa.

20210925_110515

Paikka unohtumattomiin hetkiin

Yksityisille ja yrityksille

Ravintolamme tiloissa järjestät niin pienet kuin suuretkin juhlat. Ravintolan tilat mahdollistavat juhlien järjestämisen jopa 80 hengen tilaisuuksiin. Niin yksityiselämän juhlat kuin firman tai yhdistyksen pippalot kustomoidaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Onpa kyseessä pikkujoulut, häät, virkistyspäivät, syntymäpäivät, polttarit tai muuten vaan porukalla pidettävät kemut, niin meillä juhlat onnistuu. Tilaisuuksiin on mahdollista tuoda myös bändi tai tilata se meidän kautta. Lisäksi yhteistyökumppaneiden avulla kauttamme järjestyy tilaisuuksien valokuvaus sekä majoituspaketit.

• Uniikki paikka häiden viettoon 
• Tunnelmallisiin pikkujouluihin
• Synttärit ja polttarit aktiviteetteineen

nuotion äärellä

Kota ja laavu ympäristöineen tarjoavat rennot puitteet ulkoilma juhliin. Puiden katveessa on mahdollista järjestää erilaisia pelejä ja leikkejä, niin lapsille kuin aikuisillekin. Toteutamme myös kota cateringin, onpa mielessänne ruokailu, pieni välipala tai kahvit makean kahvileivän kera.

Annamme mielellämme lisätietoja ja esittelemme tilamme. Kysy lisää toimiston Jullilta, niin räätälöidään yhdessä juhlistanne ikimuistoiset ja juuri teidän näköiset.

bbq karelia

meistä

BBQ Karelia on kahden Rantakylän rääpäleen unelma vietynä käytäntöön. Unelma ei toteutunut 2000 luvun alussa Espanjan rannikoilla, vaan perheellisinä keski-ikäisinä Kukkolan tilalla, Joensuun Karhunmäessä. Oy perustettiin maaliskuussa ja todettiin, että ”nyt tai ei koskaan”. Ylimääräiset harrastukset kuten nukkuminen karsittiin kalenterista ja lähdettiin perheiden tukemana silmät kiiluen savustamaan kylän mureinta lihaa. Eipä tienneet pojat mihin ryhtyivät.

Kesäkuussa 2021 Kukkolan tilan vanha sikala sai tiloihinsa uudet siat, kun ravintola avattiin savu carte -listan voimin. Tarkoituksena on alusta alkaen ollut, että toimintaa kehitetään jatkuvasti, yhdessä asiakkaiden kanssa ja jo nyt toimintaamme kuuluu ravintolan lisäksi astetta parempaa lounasta loppuviikkoon, pitopalvelu, juhlatila, kokoustila ja kokouspalvelut, tyhy / tyky -päivät, räätälöity catering juhlaan kuin juhlaan, kuten häät, pikkujoulut, syntymäpäivät, yritysjuhlat.