Catering

Meiltä saat kätevästi cateringin haluamallasi menulla, haluamaasi paikkaan. Räätälöimme tarjottavat tilaisuuteenne teidän toiveidenne mukaan. Erikoisuutenamme ovat erilaiset barbeque herkut, mutta muutkin maukkaat tarjottavat loihditaan ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaan.

20210914_164632

Yrityksille ja yksityisille

Catering palvelut joka lähtöön

Kauttamme järjestyy intohimolla ja ammattitaidolla valmistetut tarjottavat niin pieniin kuin suurempiinkin juhliin ja tilaisuuksiin. Onpa kyseessä syntymäpäiväjuhlat kotona tai työporukan yhteinen lounashetki työpaikalla, niin me autamme sinua tarjoiluissa.

Catering palvelut onnistuvat mutkattomasti Kukkolassa sijaitsevien tilojen lisäksi myös kotiin, kokouksiin, firman tiloihin tai missä nyt ikinä päätät tilaisuuden järjestääkään. Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme. Kysy meidän toimiston Jullilta juuri teidän tarpeisiin ja tilaisuuteen sopivaa tarjousta.

• Räätälöidyt pitopalvelut paikanpäällä 
• Asiakkaan tarpeiden mukaan liikkuva catering palvelu

Pitopalvelu asiakkaan toiveilla

Jotain erityistä mielessä? Anna meidän auttaa ja voit itse keskittyä olennaiseen! Toteutamme pitopalvelumme joko omassa smokeryssä kypsytettyjen tarjottavien kera, ravintolamme makumaailmaa noudatellen tai halutessanne valmistamme teille rakkaudella myös perinteisempää menua.

bbq karelia

meistä

BBQ Karelia on kahden Rantakylän rääpäleen unelma vietynä käytäntöön. Unelma ei toteutunut 2000 luvun alussa Espanjan rannikoilla, vaan perheellisinä keski-ikäisinä Kukkolan tilalla, Joensuun Karhunmäessä. Oy perustettiin maaliskuussa ja todettiin, että ”nyt tai ei koskaan”. Ylimääräiset harrastukset kuten nukkuminen karsittiin kalenterista ja lähdettiin perheiden tukemana silmät kiiluen savustamaan kylän mureinta lihaa. Eipä tienneet pojat mihin ryhtyivät.

Kesäkuussa 2021 Kukkolan tilan vanha sikala sai tiloihinsa uudet siat, kun ravintola avattiin savu carte -listan voimin. Tarkoituksena on alusta alkaen ollut, että toimintaa kehitetään jatkuvasti, yhdessä asiakkaiden kanssa ja jo nyt toimintaamme kuuluu ravintolan lisäksi astetta parempaa lounasta loppuviikkoon, pitopalvelu, juhlatila, kokoustila ja kokouspalvelut, tyhy / tyky -päivät, räätälöity catering juhlaan kuin juhlaan, kuten häät, pikkujoulut, syntymäpäivät, yritysjuhlat.