BBQ Karelia savustaa Kukkolan tilalla Kylän mureinta lihaa!

Ravintola

Ravintola toimii sekä tilaus- ja yksityisravintolana että bbq ravintolana.

Seuraa ravintolan aukioloaikoja facebookista.

Ravintolassamme tarjoillaan intohimolla valmistettua kylän mureinta lihaa asiaankuuluvien lisukkeiden kera.

Catering

Toteutamme yksilöllisesti räätälöidyt tarjoilut niin juhliin, kokouksiin kun muihinkin tapahtumiin, joko meillä tai teillä. Meiltä onnistuu tarjottavat myös muihin tiloihin toimitettuna.

Juhlapaikka

Meillä järjestät niin pienet kuin isommatkin juhlat ja tilaisuudet upeassa, ainutlaatuisessa miljöössä.

 

Ajankohtaista

20210925_144704

Yrityksille

kokouksista pikkujouluihin

Meiltä saat tarpeisiinne räätälöidyt paketit kokopäivän kokouksista tyhypäiviin ja yrityksen juhlista pikkujouluihin. Yhteistyökumppaneidemme avulla toteutamme virkistävät tyhypäivät monipuolisten aktiviteettien ja herkullisen ruuan kera, mahtavaa miljöötä unohtamatta. Vanha sikala luonnonhelmassa tarjoaa inspiroivat puitteet erilaisiin kokouksiin, kehittämispäiviin ja ryhmätyöskentelyyn. Lisäksi meiltä saat ennakkoon tilattuna suuremmat ruokatilaukset vaikkapa työpaikalle toimitettuna.

• Kokoustilat inspiroivassa miljöössä 

• Monipuoliset yritysjuhlien järjestelyt

• Tyhy ja Tyky-paketit aktiviteetteineen

Rakkaudesta ruokaan

Meillä tarjotaan makuja, jotka haluat kokea uudelleen ja uudelleen! Jos kylillä ja toreilla leijailee ruokahalun herättävä tuoksu, on aika suunnata ravintolaamme Karhunmäkeen. Erikoisuutemme ovat pitkään ja hartaasti omassa smokeryssä savustetut lihat, joiden mureus vie kielen mennessään. 10 – 12 tuntia savu Rakelin hellässä lämmössä ja leppäsavussa muhinutta briskettiä sekä pitkään kypsytettyjä ribsejä voi jo nyt kutsua legendaarisiksi. 

BBQ Karelia

Meistä

BBQ Karelia on kahden Rantakylän rääpäleen unelma vietynä käytäntöön. Unelma ei toteutunut 2000 luvun alussa Espanjan rannikoilla, vaan perheellisinä keski-ikäisinä Kukkolan tilalla, Joensuun Karhunmäessä. Oy perustettiin maaliskuussa ja todettiin, että ”nyt tai ei koskaan”. Ylimääräiset harrastukset kuten nukkuminen karsittiin kalenterista ja lähdettiin perheiden tukemana silmät kiiluen savustamaan kylän mureinta lihaa. Eipä tienneet pojat mihin ryhtyivät.

Kesäkuussa 2021 Kukkolan tilan vanha sikala sai tiloihinsa uudet siat, kun ravintola avattiin savu carte -listan voimin. Tarkoituksena on alusta alkaen ollut, että toimintaa kehitetään jatkuvasti, yhdessä asiakkaiden kanssa ja jo nyt toimintaamme kuuluu ravintolan lisäksi astetta parempaa lounasta loppuviikkoon, pitopalvelu, juhlatila, kokoustila ja kokouspalvelut, tyhy / tyky -päivät, räätälöity catering juhlaan kuin juhlaan, kuten häät, pikkujoulut, syntymäpäivät, yritysjuhlat.